Syötä tietosi

Jenni Kokander

JENNI KOKANDER on kaikkien tuntema näyttelijä ja koomikko. Hän valmistui teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2004.

Koko kansan tietoisuuteen Jenni tuli viimeistään Putous-sarjan kautta, jossa hänet nähtiin vuosina 2015-2017 ja 2019. Jenni on monipuolinen esiintyjä ja hän onkin tehnyt niin tv-sarjoja, pitkiä elokuvia kuin teatteriakin.

Jennin elokuvarooleista mainittakoon lasten kauhun ja ihastuksen kohde, topakka Elvi-täti Risto Räppääjä elokuvista. Turun Linnateatterissa hän oli useita vuosia vakituinen kasvo. Jenni näytteli myös Turun kaupunginteatterissa. Hän teki Turussa rooleja Tarja Halosesta Hamlettiin. (Jenni on tehnyt myös kesäteatteria, mm. Taaborin kesäteatterissa, Naantalin Kailon saaressa ja Turun Aboa Vetuksella). Jenni on viihteen moniottelija, joka on esiintynyt lukuisissa super-suosituissa tv-ohjelmissa.

Jenni on myös kolumnisti ja kirjailija. Hänen kolmas romaaninsa ilmestyy keväällä 2024.

Olemmekin äärettömän iloisia ja innoissamme saadessamme tämän monipuolisen ja superlahjakkaan näyttelijättären mukaan Kirjurinluodon Kesäteatteriin kesällä 2023.