Syötä tietosi

Akkapakka

AKKAPAKKA

Kirjurinluodon kesäteatterissa kesällä 2010
HULVATON ESTRADI-ILOTTELU

Ja niin tapahtui suuren hormonikorvaus-hoidon aikaan, Että kaikkia pirkkoja, liisoja, seijoja, ritvoja ja raijoja alkoi ottaa päähän päivittäin. He ovat siinä iässä.

He hikeentyvät syystä ja syyttä. Heidät oli kasvatettu olemaan kilttejä tyttöjä. Heistä tuli pahoja akkoja. Ja tänä iltana he Puhuvat suunsa puhtaaksi.

 

OHJAAJAN SANA
Tervehdys!

Meillä jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Jos se on vielä jopa harkittu, on se näkökulma jostain vinkkelistä – sellaisenaan arvokas ja parhaimmillaan se herättää uusia, luovia ja tuoreita ajatuksia.

Mielipide voi myös olla tarkoitushakuinen, jolloin sillä on päämäärä. Se ei ole aito tuntemus koetusta. Sellaisena se on kyseenalainen ja silloin se herättää… niin mitä se silloin herättääkään?

Minun toiveeni on, että tulevana kesänä Akkapakka herättää teissä riemullisia tunteita, iloa ja kokemuksia, jotka saattavat teidät kohtaamaan kanssaihmiset ystävinä eikä vihollisina. Myös nämä akat, joilla tuntuu olevan tieto paljosta ja sen myötä suuri viisaus elämästä.

Minun mielipiteeni on, että jos malttaa antaa itselleen mahdollisuuden kokea ja tuntea oikeasti, voi ”pakasta” löytää myös viiltävää itseironiaa.

TERVETULOA NAUTTIMAAN AKKAMAISUUKSISTA!

Tekijät

TEKSTI

Jenny Eclair & Judith Holder

OHJAUS

Kari Mattila

ROOLEISSA

Piitu Uski
Kaija Pakarinen
Sari Mällinen

Kuvat

Kuvat