Syötä tietosi

Pokka Pitää

Kesällä 2019 Kirjurinluodon Kesäteatterin näyttämön valloitti sääntöjen ja etikettien kuningatar Hyacinth Bucket! Hyacinthin roolissa säkenöi elegantti Sari Havas.

Pokka pitää -näytelmä oli valtava yleisömenestys. Näytelmää esitettiin 20 kertaa ja kaikki esitykset olivat loppuunmyytyjä. Esitys keräsikin yhteensä huimat 9.000 katsojaa.

Kirjurinluodon Kesäteatteri ei ole enää entisellään, sillä kesällä 2019 näyttämön valloittaa sääntöjen ja etikettien kuningatar Hyacinth Bucket! Sukunimi lausutaan sitten Bukee, ettäs tiedätte!
Pokka pitää -televisiosarjan hurmaavan hauskat ja omaperäiset hahmot heittäytyvät uuden tarinan vauhdikkaisiin ja uskomattomiin käänteisiin. Ja kun kaiken priimusmoottorina toimii itse Hyacinth, joka on tottunut saamaan haluamansa keinoja kaihtamatta, on jälki myös sen mukaista.

Tällä kertaa Hyacinthilla on suuri tavoite: hän haluaa päästä hyväntekeväisyyssäätiön hallitukseen. Vaikka hän on omasta mielestään kultivoitunut, täydellinen ja ennen kaikkea itsestään selvä valinta tehtävään, täytyy Hyacinthin tehdä vaikutus hallituksen puheenjohtajaan.

Hyacinthin naapurin Elizabethin veli, Emmet, ohjaa paikallista harrastajateatteria, mutta porukasta puuttuu vielä näyttelijöitä. Hyacinth tajuaa tilaisuutensa tulleen, sillä mikä onkaan parempi tapa tehdä vaikutus säätiölle kuin näyttää omat kykynsä teatteritaiteen palveluksessa. Emmetin ja Elizabethin kauhuksi Hyacinth astuu näyttämölle sellaisella voimalla, että siihen ei ole vastaan sanomista.

Kaikki ei suju kuitenkaan Hyacinthin suunnitelmien mukaan, sillä hänen harmikseen sukulaisiaan ei voi valita eikä edes estää saapumasta paikalle aina juuri silloin, kun heitä ei missään nimessä sopisi esitellä…

Tekijät

Ohjaus

Miika Muranen

Rooleissa

Sari Havas
Sami Uotila
Jaana Pesonen
Petteri Pennilä
Maarit Peltomaa
Miika Muranen
Mervi Takatalo